جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهایی است که به لحاظ قرار گرفتن در موقعیت ژئوگرافیک بسیار مناسب از مزایای ترانزیتی خوبی بهره مند می باشد. بندر چابهار یکی از بنادر مهم در جنوب ایران و در بخش شمالی دریای عمان قرار گرفته است. این بندر به علت موقعیت استراتژیک و دستیابی به آبهای آزاد بین المللی جایگاه ویژه ای در مبادلات ایران با سایر کشورهای منطقه دارد. این مقاله به بررسی جایگاه بندر چابهار در ترانزیت ملی و منطقه ای میپردازد. این مقاله با تشریح وضعیت فعلی بندر چابهار و ظرفیت موجود آن به ارزیابی این بندر در ترانزیت ملی و منطقه ای می پردازد. از مهمترین یافته های این تحقیق میتوان به تسریع در تکمیل بهره بردای از طرح توسعه بندر بهشتی و تسریع در تکمیل پروژه راه آهن چابهار و اتصال به شبکه ریلی کشور ذکر کرد
آبتین, عبدالعزیز, حقی چوبر, رویا, & زارع, حیدر. (1396). ارزیابی جایگاه ترانزیتی بندر چابهار با استفاده از مدل SWOT-AHP. کشتیرانی و فناوری دریایی, 4(1), 51-63.
MLA
عبدالعزیز آبتین; رویا حقی چوبر; حیدر زارع. "ارزیابی جایگاه ترانزیتی بندر چابهار با استفاده از مدل SWOT-AHP". کشتیرانی و فناوری دریایی, 4, 1, 1396, 51-63.
HARVARD
آبتین, عبدالعزیز, حقی چوبر, رویا, زارع, حیدر. (1396). 'ارزیابی جایگاه ترانزیتی بندر چابهار با استفاده از مدل SWOT-AHP', کشتیرانی و فناوری دریایی, 4(1), pp. 51-63.
VANCOUVER
آبتین, عبدالعزیز, حقی چوبر, رویا, زارع, حیدر. ارزیابی جایگاه ترانزیتی بندر چابهار با استفاده از مدل SWOT-AHP. کشتیرانی و فناوری دریایی, 1396; 4(1): 51-63.